Share
Project Details
0
1

Project Info

The site is located at Taman Damansara Aliff along Jalan Tampoi. The Johor Bahru City Center is approximately 5km & approximately 10 km away from the Singapore Causeway.

THE DESIGN AIMS

DESIGN AIM

The uniform structure of the facade with thin vertical element strips in the imposing structure is inserted harmoniously into the surroundings and signals a transition from a rural-traditional building style to something more modern. The closed West / East - facing façades offer shelter and protection from the effects of weather. The balconies allow direct access to open space and nature. The RC flat roof have been extensively planted and act as a temporary catch basin for the rainfall.

Plan/3D model/sketches of the project.

ARCHITECTURAL ILLUSTRATION
ARCHITECTURAL ILLUSTRATION
ARCHITECTURAL ILLUSTRATION
View Project